Logo Bouwend Nederland
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
Spacer Spacer Spacer Spacer Verbouw en renovatie

Geen verhuizing of nieuwbouw? Met renovatie of verbouw maakt u uw bestaande woning opnieuw tot uw droomhuis.

Bij verbouwingen en renovatie hebben we het meestal over wat kleinschalige projecten. Aannemersbedrijf Mulder & Weber onderscheid zich echter graag van de massa en wij kijken bij dit soort projecten niet alleen naar de functionaliteit, maar ook naar de esthetiek van een project. Producten moeten uiteraard mooi zijn, maar het is ook zeer belangrijk dat ze in hun omgeving passen.

Wij renoveren het hele jaar door talloze gevels met houten en kunststof kozijnen. Met name de kunststof kozijnen zijn enorm in trek omdat de prijzen hiervan de laatste jaren ontzettend zijn gedaald en de kwaliteit alleen maar hoger is geworden. Prijstechnisch ligt hout en kunststof niet ver meer van elkaar vandaan, maar natuurlijk blijven wij als aannemer onze liefde voor mooie houten kozijnen houden. Toch, als wij zien hoe luxe onze kunststof kozijnen er tegenwoordig uit zien…

Bij de verbouw of renovatie van uw project kunt u zelf een architect in de arm nemen, maar het is ook mogelijk u te laten adviseren door Mulder & Weber. Daarnaast verzorgen wij desgewenst uw tekenwerk en de eventueel benodigde vergunningaanvraag. Ook hier is een heldere en goed gespecificeerde offerte van groot belang, zodat onaangename verassingen zijn uitgesloten. Daarnaast zijn een duidelijke werkwijze en goede planning essentieel voor minimale overlast en optimaal resultaat. Onze medewerkers die de werkzaamheden bij u uitvoeren zijn dan ook zeer flexibel en houden rekening met uw situatie. Deze zorgvuldige manier van werken garandeert een optimale samenwerking met het beste resultaat.

Meer weten over verbouw of renovatie van uw project? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
Spacer