Logo Bouwend Nederland
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
Spacer Spacer Spacer Spacer Aanbouw en opbouw

Door de jaren heen veranderen uw plannen en behoeftes. Een aan- of opbouw kan uw woning verrassend veel extra ruimte opleveren.

Plannen, behoeftes en tijden veranderen. Uw woon- of werkruimte dus ook. Een aanbouw aan, of opbouw op, uw woning kan verrassend veel ruimte opleveren. Meer speelruimte voor de kinderen, een ruimere zolder met meer licht, een ruimere eethoek of een riante woonkamer. Meer ruimte, meer comfort en meer uitstraling vormen een investering die zich altijd terugverdient.

Verbouwingen en renovaties zijn belangrijke ingrepen op uw woning, maar u wilt de impact op de dagelijkse gang van zaken natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Door goede afspraken te maken en goed te plannen proberen wij die doorlooptijd altijd zo kort mogelijk te houden. Mulder & Weber heeft daarom ook naar grote tevredenheid van haar klanten al vele verbouwingen uitgevoerd voor bedrijven en particulieren. Wij verzorgen het gehele traject, vanaf het eerste advies, de aanvraag van de vergunning, tot en met de laatste detail. En mocht u bepaalde werkzaamheden zelf willen uitvoeren, dan is dat uiteraard bespreekbaar. U bepaalt!

U hebt wel plannen, maar u weet nog niet precies hoe dit allemaal vorm moet worden gegeven in uw bestaande situatie? Geen probleem, wij inventariseren uw (ver)bouwwensen en vertalen dit naar een advies op maat, desgewenst voorzien van tekeningen en uiteraard altijd met een vrijblijvende offerte.

Meer weten over onze aanbouw en opbouw oplossingen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
Spacer